Години искуство

За нас

Мицевски дигалки е фирма со 10 годишно искуство на Македонскиот пазар. Се занимаваме со дигање на градежни материјали,истовар на роба од камиони,специјални истовари и утовари.

Стационирини сме во Скопје, но вршиме услуги низ цела Македонија.

КОНТАКТ

Услуги

Дигање на градежни материјали

Со нашата механизација ги преместуваме градежните материјали запазувајќи ги сите стандарди за безбедност при работа. Изборот на машина зависи од типот и количината на материјалите.

Истовар на роба од камиони

Користејќи ја нашата механизација помагаме при истовар на роба од различни типови на камиони.

Специјални истовари

Превезуваме групи на предмети или материјали кои се класифицирани како опасни кои бараат посебни мерки за безбедност и превоз и примена на специјални процедури.

Специјални утовари

Учествуваме во сложени процеси за превоз на тешки или големи предмети, опасни материјали, медицинска опрема и др.

Мицевски дигалки

Искуството го гарантира квалитетот

Контакт

Со какви возила располагаме

...
Камион MAN 26400
...
Дигалка МERLO 4017
...
Возен парк во Крива Паланка

Видеa

Галерија

Контакт

Адреса

Трифун Хаџијанев 47-д, Скопје, Македонија

Социјални мрежи

Facebook

Телефонски број

+389 70 463 071

Loading
Пораката е испратена. Благодариме!